skip to Main Content

ALTIJD VEILIG

Het ITENO-onderhoudscontract voor camerasystemen

100% Iteno service

Een camerabewaking onderhoudscontract is veel meer dan alleen het schoonmaken van camera’s. Wij verzorgen onderhoud op zowel op hard- als softwareniveau, zodat uw camerasysteem altijd goed functioneert en het ICT-gedeelte van het camerasysteem veilig is.

1. Controleren van de beelden

Het controleren van de beelden is een proces dat met intervallen het jaarrond moet plaatsvinden. Een paal waarop een camera staat, kan bijvoorbeeld schuin komen te staan door een aanrijding waardoor de camera niet meer registreert waarvoor deze bedoeld is.

2. Schoonmaken van de apparatuur

De buitenkant schoonmaken is eenvoudig zelf te doen met een droge doek of een spons en zeem. Viezigheid op of in de camera kan de kwaliteit van het beeld aanzienlijk verminderen. Het schoonmaken van de bedieningsapparatuur laat u graag over aan de specialisten van Iteno.

3. Updaten van de software

Moderne camerasystemen beschikken over een NVR (Netwerk Video Recorder) en zijn aangesloten op het internet. Het zorgt ervoor dat de camera’s beter en gemakkelijker kunnen worden ingesteld en dat de beelden overal te bekijken zijn. Dit zorgt ook dat kwaadwillende geen toegang krijgen en veiligheid updates altijd bijgewerkt zijn.

Merk – onafhankelijk

Wij zijn thuis in alle merken, soorten en type camerasystemen met haar bewakingscamera’s en recorders. Onze brede kennis en ervaring zorgen ervoor dat we ieder camerasysteem in onderhoud kunnen nemen.