skip to Main Content

CAMERABEVEILIGING

Wilt u altijd zicht op de situatie hebben, waar u ook bent? Dan biedt gericht cameratoezicht de uitkomst. Camera’s maken toezicht en opsporing mogelijk en ondersteunen de bewijsvoering. Ook heeft camerabeveiliging een preventieve werking en wordt het veiligheidsgevoel vergroot.

Ruim aanbod van camera oplossingen

ITENO biedt u een breed scala aan moderne camerabeveiligingssystemen. Van losse HD camerasystemen tot professionele IP camerabewaking met 24 uur opname. De beelden zijn op afstand live te bekijken via uw laptop of smartphone. Zo ziet u met onze IP camera’s meteen wanneer er iets mis is. Onze camerasystemen zijn zowel buiten als binnen te plaatsen. Wilt u alleen tijdelijk gebruik maken van een camerasysteem? Dat kan, wij verhuren namelijk ook camera’s!

Overal zicht op uw woning of bedrijfspand

Onze beveiligingssystemen zijn altijd en overal vandaan te benaderen. De beelden van het camerasystemen kunt u op afstand live bekijken via uw laptop of smartphone. Zo heeft u altijd zicht op uw woning of bedrijfspand. Wanneer het alarm afgaat heeft u direct beeld bij de situatie en weet u wat er aan de hand is. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Download hieronder onze camerabeveiligings-apps voor Apple en Android

Voel u veilig met ITENO

Benieuwd welk camerasysteem voor u geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij komen bij u langs voor een inventarisatie met bijbehorend advies.