skip to Main Content

BEVEILIGING

Door het groeiend aantal inbraken en criminaliteit wilt u uw eigendommen natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Beveiligingsbedrijf ITENO helpt u daar graag bij. Dit doen wij onder andere door middel van camerabeveiliging, inbraakbeveiliging, terreinbeveiliging en alarminstallaties.

Beveiliging van uw huis of bedrijfspand

U hoopt er nooit mee te maken te krijgen.. Een inbraak, vernieling, overval of brand. Toch zit een ongeluk soms in een klein hoekje. Wij geloven heilig in de stelling: ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Tegenwoordig is het hebben van een beveiligingssysteem absoluut geen overbodige luxe meer. Door te kiezen voor beveiliging beschermt u niet alleen uw eigendommen, maar ook uzelf.

Beveiliging op maat

Beveiliging is en blijft mensenwerk. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste elektronische systemen en ondersteunende diensten. ITENO biedt ultieme beveiligingsoplossingen aan zowel particulieren als bedrijven.

Onze systemen en adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken en komen bij u langs voor installatie!

Overal zicht op uw woning of bedrijfspand

Onze beveiligingssystemen zijn altijd en overal vandaan te benaderen. De beelden van het camerasystemen kunt u op afstand live bekijken via uw laptop of smartphone. Zo heeft u altijd zicht op uw woning of bedrijfspand. Wanneer het alarm afgaat heeft u direct beeld bij de situatie en weet u wat er aan de hand is. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Voel u veilig met ITENO

Bent u benieuwd wat ITENO voor uw veiligheid kan betekenen? Wacht dan niet langer!