skip to Main Content

ALARMINSTALLATIES

Een alarmsysteem kan uw beste vriend aan huis zijn wanneer u er niet bent. Onze elektronische inbraaksystemen zorgen voor het signaleren van een inbraak of poging tot inbraak. Het beschermt uw persoonlijke of zakelijke bezittingen en is effectief tegen diefstal. Daarnaast werkt een alarminstallatie ook preventief. Bij een alarmsysteem krijgt u een sticker: plak deze op het ramen en inbrekers zullen wel 2 keer nadenken.

Type alarmsystemen

ITENO biedt verschillende type alarmsystemen die geschikt zijn om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een veilig en doeltreffend alarm. Van eenvoudige plafondalarmen tot alarmen met bewegingssensoren, openingsmelders en radiografische alarmering. Ook zijn er uitbreidingen mogelijk met buitendetectie, camera observatiesystemen of onzichtbare terreindetectie.

Alphatronics

ITENO maakt gebruik van het merk Alphatronics met telefication certificaat en voldoet aan de eisen van de meeste verzekeringsmaatschappijen.

Overal zicht op uw woning of bedrijfspand

Onze beveiligingssystemen zijn altijd en overal vandaan te benaderen. De beelden van het camerasystemen kunt u op afstand live bekijken via uw laptop of smartphone. Zo heeft u altijd zicht op uw woning of bedrijfspand. Wanneer het alarm afgaat heeft u direct beeld bij de situatie en weet u wat er aan de hand is. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Download hieronder onze alarmbeveiligings-apps voor Apple en Android

Apple

Smart4Home
mySmartControle

Android

Smart4Home
mySmartControle

Voel u veilig met ITENO

Benieuwd welk alarmsysteem voor u geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij komen bij u langs voor een inventarisatie met bijbehorend advies.